Mit sommerhus

MED PLADS TIL 8 PERSONER OG HUNDGrunden er indhegnet og ideelt, hvis man har sin hund med, da den frit kan lege på grunden. Huset har en udendørsbruser med varmt og koldt vand, så man kan skylle sig efter en dag på stranden. Der er heste på grunden, som man er velkommen til at hilse på. Der er parkering på græsarealet ved huset, og man går ind via metallågen i indhegningen Lyst, helårsisoleret bjælkehus fra 2002 med åbent køkken-stue. Stuen har en brændeovn til at sikre hyggen samt udgang til en sydvendt terrasse. Der er 3 soveværelser - 2 har en dobbeltseng og det tredje har 4 enkeltsenge. 
Dejligt lyst køkken med masser af plads.
Den perfekte ramme om en dejlig ferie.

Huset har hurtigt internet og Apple-tv, så man kan streame sine yndlingskanaler. Bemærk, der kun er adgang til gratis tv-kanaler fra DR.


Bogense

Bogense er en idyllisk og charmerende havneby med stor marina, butikker, restauranter og et badeland. Stranden ved marinaen (Blåt Flag) byder på en fin sandstrand og lavt vand. På det hyggelige gamle torv er der markedsdag en gang om ugen. 

30 minutters kørsel fra området ligger Fyns største by Odense. Her ligger bl.a. Odense Zoo, en meget smuk zoologisk have, H. C. Andersens Hus og mange spændende museer. Odense har kilometervis af gågade med butikker for enhver smag samt hyggelige caféer og restauranter. Fra centrum er det muligt at tage på åfart, en smuk sejltur langs Odense Å.